SPORA KATKILARI NEDENİYLE ALTSO YA PLAKET

ALTSO SPORA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEK” Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak 24 Mart 2011 Perşembe günü ziyaret ettiği ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan’a, spora verdiği destek ve katkılar nedeniyle bir şükran plaketi takdim etti. Aydoğan, ilçemizin tanıtımına katkı yapacağına inandıkları her organizasyona destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Göreve geldiği günden bu yana eğitim ve tanıtım konularına büyük önem veren Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın konuğu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak oldu. Tamrak, spor turizmi ve ilçemizdeki spor organizasyonlarına büyük destek ve katkıda bulunan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Tamrak, sporun hem gençlerin gelişimine önemli yararlar sağladığını hem de ilçemizin tanıtımına katkı yaptığını belirterek, bugüne kadar Alanya’da gerçekleşen spor organizasyonlarına önemli katkıları olan ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan’a bir şükran plaketi takdim etti. İlçemizin ekonomik hareketliliğini arttırmak amacıyla eğitim ve tanıtıma bağlı olarak spora da büyük önem verdiklerine işaret eden ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan da,  “ Çok önemli ve uluslar arası düzeyde ses getirecek sportif faaliyetleri geride bıraktığımız bir dönemdeyiz. Halen Gençlik Spor Müdürlüğümüz tarafından çok başarılı sportif faaliyetler yapılmaya devam ediyor. Sporun ilçemizdeki ekonomik hareketliliği 12 aya yaymada çok önemli bir rolü var ve biz Alanya olarak kendimizi geleceğe daha iyi hazırlamanın mücadelesi içinde olmalıyız ” dedi.