TBF BAŞKANI YILIN SPOR ADAMI İÇİN YENİDEN ADAY GÖSTERİLDİ

YILIN SPOR ADAMI ANKETİNDE TBF BAŞKANI EMİN MÜFTÜOĞLU’NA DESTEK ÇAĞIRISI

ALTSO’dan Milliyet Gazetesi’nin bu yıl 57’inci kez düzenlediği, Yılın Spor Adamı anketinde, Büyük Jüri’nin belirlediği 6 adaydan birisi olan Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun Alanyalı Başkanı Emin MÜFTÜOĞÜLU’na destek çağırısı

Milliyet gazetesi tarafından 57 Yılldır aralıksız düzenlenen ve Türkiye’nin en eskisi olma özelliğini taşıyan Geleneksel Yılın Sporcusu ve Yılın Spor Adamı Anketinde Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun Alanyalı Başkanı Emin MÜFTÜOĞÜLU geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Yılın Spor Adamı için aday gösterildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan ALTSO başkanı Kerim AYDOĞAN, Alanyalı başarılı spor adamımız ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Sayın Emin MÜFTÜOĞLU’nun 2010 yılında da jüri tarafından Yılın Spor Adamı olarak 6 aday içinde gösterilmesinin kendilerini gururlandırdığını söyledi. Türkiye de bir Alanyalı’nın ‘’Yılın Spor Adamı’’ seçilmesi için tüm üyelere ve Alanya halkına çağırıda bulunan Aydoğan, hepimizin göğsünü kabartan başarılı çalışmalarında, bölgemize ayrı bir önem veren Sayın Müftüoğlu’na bölge insanımızın da ankete katılarak destek olmaları gerektiğini hatırlattı.

Dileyenler, Milliyet Gazetesi İnternet sitesinden  ya da 29 Aralık’a kadar Milliyet gazetesinde yayınlanacak kuponların doldurulması sureti ile katılabileceklerdir.