Dosyalar

10. YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI-ANTALYA

“10. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı” 23 – 27 Ekim 2019 tarihleri arasında Anfaş Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Bu yıl onuncusu düzenlenecek olan YÖREX- Yöresel Ürünler Fuarında, Alanya Kaymakamlığı, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Alanya Belediyesi, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya Ziraat Odası ve Alanya Avokado Üreticileri Birliği destekleriyle açılacak olan stantta Alanya Ürünleri bir kez daha vitrine çıkacaktır.

Alanya standında Alanya Avokadosu, Alanya Yenidünyası, Alanya İpek Dokuma Ürünleri ve El Sanatları, Muz Lifinden Ürünler, Alanya Şalvarı, Muz, Keçiboynuzu, Tropikal Meyveler, Zeytin, S Pasta ve Çiğirdik, Kurutulmuş Meyve ve Sebzeler, Muz Ürünleri gibi Alanya’ya özgü ve Alanya’da üretilen ürünler sergilenecektir.

Resmi açılış töreni 23 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 11.00’de gerçekleşecek olan fuar, 23-27 Ekim 2019 tarihleri arasında saat 10:00-20:30 arası ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek olup, fuar süresince gerçekleşecek olan etkinlerle ilgili program ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Ek: YÖREX Etkinlik Programı

EKLER

• Ek: Yörex Etkinlik Programı (354,73 KB)