KONAKLAMA SEKTÖRÜNDE MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAV DUYURUSU

Odamızın Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşu olan ALTSO Voc-Test Merkezi tarafından Konaklama Sektörü çalışanlarına yönelik Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavları için başvurular alınmaya başlanmıştır.

ALTSO Voctest Merkezi tarafından Konaklama sektöründe aşağıdaki mesleklerde Uluslararası geçerliliğe sahip Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları açılacaktır.

• Oda Temizleme Görevlisi (Seviye 2)
  • Kat Sorumlusu (Seviye 3)
  • Ön Büro Görevlisi (Seviye 4)

Sınavlar, başvuran aday sayısına göre 01– 30 Kasım 2019 tarihleri arasında planlanacaktır. Teorik Sınav tüm adaylar için aynı gün tek oturum, performans sınavları ise her aday için en az 2’şer saat sürecek şekilde ayrı ayrı planlanacaktır.  Sınav başvurusu için herhangi bir ön şart aranmamakta olup, sınava girmek isteyen adayların aşağıdaki evraklarla birlikte Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

• Başvuru Formu (ıslak imzalı)
  • 1 Fotoğraf
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Ödeme Dekontu

Sınav ücreti 450 (dörtyüzelli) TL’dir. Herhangi bir birimden kalan adaylar 1 (bir) yıl içerisinde başarısız oldukları birimlerden tekrar sınavına ücretsiz olarak katılma hakkına sahiptirler. Sınav ücretine, belge ücreti dâhil değildir. Belge almaya hak kazan adayların Mesleki Yeterlilik Kurumu’na 150 TL MYK Belge Ücreti yatırmaları gerekmektedir.

Başvuru için irtibat:

ALTSO Voc-Test Merkezi

Tel: 0 242 512 16 97 – (dahili 217)

E-mail: info@altsovoctest.org.tr