Dosyalar

YÖREX FUARI ETKİNLİK PROGRAMI VE B2B GÖRÜŞMELERE KATILIM HK.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza ulaşan yazıda Antalya Ticaret Borsası’nın yazısına atfen;  YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nın, üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri, gıda ürünleri, el sanatları ve sanayi ürünlerinin hem ulusal hem de uluslararası ölçekte tanıtımını yapan bir organizasyon olduğu ifade edilmektedir.

Coğrafi işaretli ürünlerin de yer aldığı; yöresel ürünlerde markalaşmanın sağlanması, ticarileşme süreçlerinin desteklenmesi, katma değerin artırılarak işletmelerin ekonomik kapasitelerinin genişletilmesini hedefleyen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarının 10.su Antalya Ticaret Borsası ev sahipliğinde 23-27 Ekim 2019 tarihlerinde Anfaş Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Alanya Standımızın da yer aldığı YÖREX Fuarı Programı kapsamında; Etkinlikler içerisinde bulunan ikili iş görüşme (B2B eşleştirme) programına katılmak isteyen üyelerimizin, Ek2’de yer alan başvuru formunu doldurarak en geç 16 Ekim 2019, saat 12.00’e kadar Odamıza (turizm@altso.org.tr) iletmelerini önemle rica ederiz.

Ek1: YÖREX 10. Yöresel Ürünler Fuarı Etkinlik Programı

Ek2: YÖREX B2B Eşleştirme Programı Katılımcı Başvuru Formu

EKLER

• Ek1: YÖREX 10. Yöresel Ürünler Fuarı Etkinlik Programı (354,73 KB)