ALTSO İHTİYAÇ SAHİBİ 1500 AİLEYE ULAŞACAK

ALTSO Yönetimi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan öncesi ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu. Başkan Şahin bu yıl yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle daha fazla mağdur kesim olduğunu düşünerek dağıtım takvimini erkene aldıklarını açıkladı. Şahin dağıtımları sosyal hizmetler müdürlüğü ile koordineli şekilde yürüttüklerini ve 1500 aileye ulaşacaklarını söyledi.

ŞAHİN; “EKONOMİK TEDBİRLERLE DE İHTİYAÇ SAHİPLERİ İLE DE İLGİLENMEK ZORUNDAYIZ”
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) gelen gıda yardımlarına kendileri de katkı yaparak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya başladı. Başkan Şahin, bir yandan ekonomik tedbirlerin alınması noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bir yandan da salgın nedeniyle artan ihtiyaç sayısını karşılamak için halka destek vereceklerini söyledi. Bilindiği üzere Şahin son dönemde bankaların ticaret ve sanayi odası üyelerine kredi verirken çıkardıkları zorluklar başta olmak üzere birçok konuda ilgili bakanlıklar ve TOBB nezdinde üst düzeyde girişimlerde bulunuyordu.

ŞAHİN; “FARKINDALIK YARATMASINI TEMENNİ EDİYORUM”
Başkan Şahin, Alanya Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından seçilen ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarını dağıtacaklarını söyledi. Bu amaçla bugün ilk parti yardımları Alanya Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Çelik ve ALTSO Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla yapmaya başladıklarını belirten ALTSO Başkanı; “Arkadaşlar biz aslında her yıl bu yardımları yapıyorduk. Ancak aileleri rencide etmemek adına kamuoyu ile paylaşmıyorduk. Bu sefer de yine ailelerin kapılarına bırakıp gitme kararı aldık. Asla ihtiyacı olan vatandaşlarımızı kamuoyu ile paylaşmayacağız. Amacımız bu tip kampanyaların diğer kurum ve kuruluşlara örnek olması ve farkındalık yaratılmasıdır. Çünkü her zamankinden fazla birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacımız olan günleri yaşıyoruz. Bu nedenle bugün ilk kez bu çalışmayı basınla paylaşıyoruz.

ÇELİK; “BAŞKANIMIZ MEHMET ŞAHİN HER ZAMAN DESTEK VERİYOR”
Alanya Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Çelik de e-devlet kanalıyla kendilerine ulaşan ihtiyaç sahiplerini tespit ederek yürüttükleri çalışmalara ALTSO Başkan ve Yönetim kurulunun verdiği desteğin çok anlamlı olduğunu söyledi. Çelik, “ALTSO başkanımız Mehmet Şahin ve nezdinde ALTSO Yönetimine teşekkür ediyoruz. Ne zaman talepte bulunsak ihtiyaç sahiplerimiz için desteklerini esirgemediler. Bugün de çok anlamlı bir projeyi hayata geçirdik. 1500 ihtiyaç sahibi aileye ALTSO vasıtasıyla erzak yardımında bulunuyoruz. Bir kez daha başkanımız Mehmet şahin2e teşekkür ederim” dedi.

ALTSO İHTİYAÇ SAHİBİ 1500 AİLEYE ULAŞACAK