ALTSO’NUN GELENEKSEL İSTİŞARE TOPLANTILARI BAŞLADI

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, 6 yıldır meslek komiteleriyle gerçekleştirdikleri kahvaltılı istişare toplantılarına bu yıl da 3, 4 ve 19. Meslek gruplarıyla başladı. Şahin toplantıda odanın gerçek sahipleri olarak nitelendirdiği üyelerden gelen görüş ve fikirleri dinlerken geçmişte hayata geçirilen, devam eden ve planlanan projeler konusunda bilgilendirme yaptı.

ŞAHİN; “BİLSEM ÖĞRENCİLERİ GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI”

Toplantıya ALTSO Sponsorluğunda Robotex Yarışmasına katılan BİLSEM öğrencileri de katıldı. Başkan Şahin, BİLSEM öğrencilerinin Türkiye 3.sü olarak göğüslerini kabarttığını ve Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandığını söyledi. Şahin, geleceğimizin teminatı öğrencilere destek olmaya devam edeceklerini sözlerine eklerken, öğretmen ve öğrencileri teker teker kutladı.

Başkan Şahin, “Göreve geldiğimiz 2013 yılından bu yana her yıl üyelerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Onların görüş ve önerileri, sorunlarının çözümü için elimizden gelen gayreti gösterdik. Göstermeye de devam edeceğiz. Üyelerimizin sorunlarının takipçisiyiz” dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkan Mehmet Şahin, her yıl 24 meslek grubuyla gerçekleştirilen kahvaltılı istişare toplantılarına bu yıl da 07 Kasım 2019 Perşembe günü Alanya Öğretmenevi’nde 3, 4 ve 19. meslek gruplarıyla başladı.

KURUM MÜDÜRLERİ DE KATILDI

Toplantıya, Alanya Garnizon Komutanı Serkan Akbaba, Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı, Yeminli Mali Müşavir Serdar Gargı, kurum müdürleri, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve çok sayıda ALTSO üyesi katıldı. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin toplantılarda kurum müdürlerini de davet etme sebebinin üyelerden gelen bazı sorulara ilk ağızdan cevap vermek olarak açıkladı. Şahin, “Oda olarak kurumlarla işbirliği içerisindeyiz. Zaman zaman üyelerimizin talepleri oluyor ve bu talepleri kanuni çerçevede karşılayabilmek adına değerli müdürlerimiz ile temasa geçiyoruz. Bu toplantılarda da müdürlerimiz ile üyelerimizi bir araya getirmeye özen gösteriyoruz. Bu sayede çok daha sağlıklı bilgilendirme yapma imkanı yakalıyoruz” dedi.

ŞAHİN: “ÜYELERİMİZİ UNUTMUYORUZ”

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Başkan Şahin, üyelerle bir araya gelmenin önemine dikkat çekti. Başkan Şahin, “İlk dönemimizde göreve gelir gelmez üyelerimizle görüş alışverişinde bulunmaya başladık. Zaten her ay bir kez komite toplantısı oluyor. Orada üyelerimizin sorunlarını komite üyelerimiz dile getiriyor. Bunun yanında ise yılda bir kez her meslek grubumuzla kahvaltılı istişare toplantısında bir araya gelip, onların sorunlarını dinliyoruz. Ayrıca bütün üyelerimizin katıldığı iftar organizasyonuyla bir araya geliyoruz. Üyelerimizi bugüne kadar unutmadık. Bundan sonra da unutmayacağız” dedi.

ŞAHİN “HİZMET BAYRAĞINI DAİMA İLERİ TAŞIMAK İÇİN ÜYELERİMİZİN FİKİRLERİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Başkan Şahin, “Alanya’mızın sorunlarını ve çözümünü biliyoruz. Üyelerimizin istekleri doğrultusunda elimizden gelen gayreti gösterip çalışmaya devam edeceğiz. Burada her türlü görüş, öneri ve eleştiriye açık bir ortam dizayn ettik. Üyelerimizden gelen her türlü öneri ve eleştiri bizler için çok kıymetli. Bu sayede çalışmalarımızda başarıyı yakalıyor ve aldığımız hizmet bayrağını daha ileriye taşıyabiliyoruz ” dedi.

ALTSO Yönetim Kurulu faaliyetlerini de üyelerle paylaşan Başkan Şahin, KOSGEB destekli yurt dışı iş gezileri, eğitim çalışmaları, tarım, yükseköğrenim çalışmaları ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek projeler konusunda da katılımcıları bilgilendirdi.

Başkan Şahin ayrıca, 09 Kasım 2019 Cumartesi günü ALTSO Konferans Salonu’nda başlayacak olan ALTSO Akademi’nin 2019 Yılı 2. Dönem Kişisel Gelişim Seminerlerine de tüm üyeleri davet etti.

ALTSO’NUN GELENEKSEL İSTİŞARE TOPLANTILARI BAŞLADI