BAŞKAN ŞAHİN HALCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Hal Müdürü Halit Parlayüksel, Alanya Hal Dernek Başkanı Adem Kaya ve hal esnafıyla bir araya geldi.

Projesi ALTSO tarafından çizilen ve inşaatı devam eden Yeni Toptancı Hali projesiyle ilgili olarak hal esnafının taleplerini alan Başkan Şahin, “Allah’ın izniyle, el birliği içinde bu güzel projemizi hizmetin en güzeline layık Alanya’mıza kazandıracağız” dedi.

Başkan Şahin, “İnşaat çalışmaları devam eden Türkler Toptancı Hali konusundaki son gelişmeleri değerlendirmek üzere bugün Alanya hal esnafımıza misafir olduk. Toplantıda bir yandan inşaat çalışmalarında gelinen son nokta hakkında bilgi alışverişinde bulunurken, bir yandan da hal esnafının görüş ve önerilerini aldık. Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. El birliği ile bu projeyi hizmetin en güzeline layık Alanya’mıza kazandıracağız inşallah. Nazik davetleri ve misafirperverlikleri nedeniyle Alanya Hal Müdürümüz Halit Parlayüksel’e, Alanya Hal Dernek Başkanımız Adem Kaya’ya ve hal esnafımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

BAŞKAN ŞAHİN HALCİLERLE BİR ARAYA GELDİ