Dosyalar

GÜNEY KORE FUARLARI-İL TANITIM TOPLANTILARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan yazıda Ticaret Bakanlığının yazısına atfen, 19-22 Mayıs 2020 tarihlerinde ’’Seoul Food and Hotel’’ fuarının Selten Uluslararası Fuar ve Aksesuarları Tic. Ltd. Şti. tarafından, 25-27 Haziran 2020 tarihlerinde ’’Import Goods Fair-İthal Ürünleri’’ fuarının ise Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (EİB) tarafından düzenleneceği bildirilmektedir.

Anılan etkinliklerde gıda ve tarım ürünleri, plastik, kauçuk, tekstil ve konfeksiyon, demir-çelik, iklimlendirme, elektronik, otomotiv yan sanayi, deniz taşıtları ve mobilya gibi ülkemizin Güney Kore’ye ihracat potansiyeli yüksek sektörlerde, firmalarımızın yoğun katılımının beklendiği ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, anılan fuarlara ilişkin olarak 25 Şubat-3 Mart 2020 tarihlerinde Adana, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Ankara ve İzmir şehirlerinde tanıtım toplantılarının düzenleneceği bildirilmektedir.

İl Tanıtım Toplantıları Takvimi ekte yer almakta olup, etkinliklerle ilgili detaylı bilgiye EİB/Efe FIRAT: efe.firat@egebirlik.org.tr mail adresinden ulaşılabilmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

EKLER

• EK: İl Tanıtım Toplantıları (460,00 KB)