Photo Gallery

ALTSO’DAN KAYNAŞMA YEMEĞİ

2992

ALTSO’DAN YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERE YEMEK

Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi ile Burdur’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyelerinde öğrenim gören yaklaşık 100 yabancı uyruklu öğrenciye ALTSO tarafından 21 Mart Cuma günü saat 13.00’de Alanya Öğretmen Evi’nde yemek düzenlendi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 21 Mart Cuma günü saat 13.00’de Alanya Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen yemeğe Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi Dekanı İbrahim Güngör, ALTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Köseoğlu, Ünal Çintaş, Kemal Zamanoğlu, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi’nde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerle, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyesinde öğrenim gören ve Alanya İşletme Fakültesi’nin davetlisi olarak Alanya’ya gelen yabancı uyruklu öğrenciler için düzenlenen kaynaşma yemeğinde öğrenciler Alanya’ya hayran kaldıklarını dile getirdiler.

GÜNGÖR’DEN ALTSO’YA TEŞEKKÜR

Kaynaşma yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi Dekanı İbrahim Güngör, yemeğin bir kaynaşma yemeği olduğunu belirterek yemeği düzenleyen ALTSO’ya teşekkür eti. Güngör’ün ardından konuşan ALTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu ise ALTSO olarak eğitime her şekilde destek olduklarına dikkat çekerek yemeğe katılanlara teşekkür etti.




Photo Gallery