Foto Galeri
Dosyalar

12. YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI

“12. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı” 02 – 05 Kasım 2023 tarihleri arasında Anfaş Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Bu yıl on ikincisi düzenlenecek olan YÖREX- Yöresel Ürünler Fuarında, Odamız öncülüğünde Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya Ziraat Odası, Alanya Sanayici İşadamları Derneği, Alanya Avokado Üreticileri Birliği, Alanya Muz Üreticileri Birliği destekleriyle açılacak olan standımızda Alanya’mızın coğrafi işaretleri, tropikal ürünlerimiz, kültürel ve sanatsal değerlerimiz bir kez daha vitrine çıkacaktır.

Alanya standında Coğrafi işaretlerimiz Alanya Avokadosu, Alanya Yenidünyası, Alanya Muzu’nun yanı sıra Alanya İpek Dokuma Ürünleri ve El Sanatları, Muz Lifinden Ürünler, Keçiboynuzu, Tropikal Meyveler gibi Alanya’ya özgü ve Alanya’da üretilen ürünler sergilenerek tanıtımı yapılacaktır.

Anadolu’nun her bölgesinden yerel üretici ve firmaları ulusal ve uluslararası market zincirleri ve e-ticaret siteleri ile buluşturacak olan YÖREX Fuarı, 02-05 Kasım 2023 tarihleri arasında saat 10:00-20:30 arası ücretsiz olarak ziyaret edilebilecektir.

EK

• DUYURU GÖRSELİ (423,52 KB)

Foto Galeri