3. EİT TİCARET FUARI

T.C. Dışişleri Bakanlığı’ndan TOBB’a iletilen yazıda, 3. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Ticaret Fuarı’ nın, Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu ile EİT Ticaret ve Sanayi Odası (ECO CCI) işbirliğinde, 26-29 Ekim 2017 tarihlerinde, Karaçi Expo Merkezi’nde (Karachi Expo Center) düzenlemesi planlanan “Pakistan Uluslararası Ticaret Forumu”nun  yan etkinliği olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuarda, TOBB’un da üyesi bulunduğu ECO CCI üzerinden yapılacak başvurularda 3×3 stant hizmetinin 2.800 ABD Doları yerine indirimli olarak 1.050 ABD Dolarına sağlanabileceği, sınırlı sayıda olan stantlar için başvuru sırası dikkate alınacağından, başvuruların en kısa süre içerisinde TOBB’a (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) yapılması gerektiği bildirilmiş olup,  stant ücretinin yatırılacağı hesap bilgileri aşağıda belirtilmektedir.

Fuarla ilgili broşür ve katılım formu gibi belgeler Birliğin web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları- Ülke Duyuruları-Pakistan” bölümünde yer almaktadır. Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Hesap Bilgileri:
Title of Account: Federation of Pakistan Chambers of Commerce & Industry (FPCCI)
Account No: 0277525911001862
IBAN No: PK67MUCB0277525911001862