Dosyalar

4. YÖRESEL VE GELENEKSEL ÜRÜNLER FUARI/19-22 EYLÜL 2013

ALANYA’NIN YÖRESEL VE GELENEKSEL ÜRÜNLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı” 19 – 22 Eylül 2013 tarihleri arasında Antalya Expo Center Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Anadolu’nun yöresel, geleneksel ve kültürel değerlerinin yer alacağı fuar, TOBB öncülüğünde Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş. tarafından Antalya Ticaret Borsası ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleştirilmektedir. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ile Alanya Kaymakamlığı koordinasyonunda bu yıl da fuarda yerini alacak olan Alanya standında, Alanya’nın yöresel ürünleri ve kültürel değerleri sergilenecektir. Ayrıca bu yıl Alanya’da üretim yapan ve marka değeri olan firmalar da fuarda yer alarak ürünlerini sergileyeceklerdir. Ülkemizin dört bir tarafından, il ve ilçelerimizin yöresel ürünleri ve marka değerlerinin tanıtımının yanı sıra birçok etkinliğin de yer alacağı fuar, 19 Eylül 2013 Perşembe saat: 10.00 da yapılacak açılış töreni ile başlayacak olup 4 gün boyunca 11.00-21.00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır. Fuara giriş ücretsiz olup, fuar kapsamında 20 Eylül 2013 Cuma günü saat 14.00’de “Dünden Bugüne Türkiye’de Coğrafi İşaretler” konulu seminer düzenlenecektir. Fuar Programı için tıklayınız..

Dosyalar

• tıklayınız.. (131,50 KB)