ABD Lİ FİRMALARLA İKİLİ İŞ GÖRÜŞMESİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nden Odamıza ulaşan 31.03.2014 tarih ve 0411/6705 sayılı yazıda, ABD Virginia Eyaleti Ekonomik Kalkınma Ortaklığı’nın, 7-9 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul Ritz Carlton Hotel’de, 10-11 Nisan 2014 tarihlerinde ise Ankara Sheraton Hotel’de, ABD’li firma temsilcilerinin katılımıyla ikili iş görüşmeleri organize edeceği bildirilmektedir. İkili görüşmelere katılacak olan ABD‘li firma bilgileri ve etkinlik programı Birliğin internet sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altında, “Uluslararası İş İmkanları / Yurt İçi Etkinlikler” bölümünde yer almakta olup, söz konusu ticari heyet sağlık, bilgi teknolojileri, savunma sanayi, güvenlik, tekstil, inşaat ve gemicilik sektöründe faaliyet gösteren firmalardan oluşmaktadır.

Söz konusu ikili görüşmelere katılmak isteyen üyelerimizin, detaylı bilgi için Devrim Erol (devrim.erol@diaz.com.tr), Hatice Murphy (hatice@infuzenternational.com) veya Şule Akyüz (sule.akyuz@verizon.net) ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.