”ALANYADA ALIŞVERİŞ VAR”DAN SİZ DE KAZANABİLİRSİNİZ

Durgun ekonomiyi canlandırmak amacıyla gerçekleştirilen “Alanya’da Alışveriş Var” kampanyasında şanslı kişi siz de olabilirsiniz. Üstelik yapacağınız tek şey sadece kredi kartınız ile alışveriş yapmak olacak.

Herhangi bir form doldurmak ve bilet almak da gerekmiyor. Bankanız yaptığınız alışverişe ait tüm bilgileri Milli Piyango İdaresi’ne yollayacak, kampanya sonunda da noter huzurunda çekiliş yapılacak.
AFİŞ VE STİCKERLER ALTSO’DAN TEMİN EDİLEBİLİR

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, kampanyanın tüketiciler tarafından iyi biçimde anlaşılabilmesi için afiş ve stickerlerin iş yerlerinin görünen bölümlerine asılmasının önemine dikkat çekti. Şahin, kampanyaya ait afiş ve sticker lerin Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’ndan temin edilebileceğini dile getirdi.

Başkan Şahin, dünya genelinde global bir kriz olduğunu belirterek, bu krizin Alanya’yı da etkilediğini söyledi. Yaşanan krizden Alanya esnafının en az şekilde etkilenmesi için çeşitli projeler geliştirdiklerini ifade eden Başkan Şahin, ‘Alanya’da Alışveriş Var’ projesinin de bu çalışmalardan biri olduğunu söyledi.

Başkan Şahin, “Projeyle halkı alışverişe teşvik ederek esnafımızın yaralarına bir nebze olsun destek olmak istiyoruz” dedi.
Şehrin turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi olan Antalya Shopping Days, 77 gün sürecek alışveriş günleri kapsamında ilk kez kapılarını açarak, Alanya ve Antalyalılarla buluşacak. Şehrin her ucunda alışveriş ve tatil keyfini bir arada yaşatacak olan organizasyon; 1 Haziran’da başlayıp 16 Ağustos’ta sona erecek.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın da ortağı olduğu, Antalya Tanıtım A.Ş tarafından gerçekleştirilecek olan Antalya Shopping Days’in toplamda 77 gün sürecek alışveriş günleri boyunca, alışveriş merkezlerinden tarihi çarşılara kadar ki birçok noktasında festivalin ruhunu hissetmekte mümkün olacak.
Çekilişten Alanya’mız da dahil tüm Antalya bölgesi yararlanacak.
HER 25 LİRAYA BİR ÇEKİLİŞ HAKKI
77 gün sürecek olan etkinlik kapsamında kredi veya banka kartlarıyla 25 TL’lik alışveriş yapan her tüketici çekilişlere katılım hakkı kazanacaktır. Antalya Alışveriş Günleri’nde, bankalar üzerinden yürütülecek çalışma ile Milli Piyango İdaresi’nin izni ile gerçekleştirilen herhangi bir kayıt yaptırma gerekliliği olmayacak ve anlaşmalı olan banka kartlarıyla Antalya’nın her noktasında yapılacak olan 25 TL’lik alışveriş ile çekilişe katılabilecekler. Festivalde yalnızca akaryakıt, vergi, harç, ceza ödemeleri, tütünlü mamuller ve alkollü içecekler için yapılacak ödemeler geçerli olmayacak.

Organizasyon süresince yapılacak olan harcamalar sonucunda şanslı katılımcılara 7 Peugeot 301 otomobil, 7 televizyon, 7 tablet, 7 klima, 77 bisiklet, 777 Alanyaspor forma ve atkısı hediye edilecek.