ALTSO DAN E-TİCARET EĞİTİMİ

25 Eylül 2013 Çarşamba günü Saat:10:00 da Odamız Konferans Salonunda E-Ticaret Eğitimi ve ALTSO Ticaret Portalının tanıtımı yapılacaktır.

Odamız tarafından Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği ortak finansmanı ile AB-Türkiye Oda Forumu II – ETCF II kapsamında “Odanın Ufkunu Aç, Üyenin Ufkunu Aç” projesi yürütülmektedir.  Projemize, Isparta Ticaret Borsası, Limburg Ticaret Odası (Hollanda) ortağımız; Alanya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi de iştirakçimiz olarak destek vermektedir.   “Odanın Ufkunu Aç, Üyenin Ufkunu Aç” Projesiyle, amacımız ticaretle ilgili AB müktesebatın benimsenmesi ile paralel olarak Türk Ticaret Kanununun getirdiği en son mevzuat değişikliklerini tanıtan, şirketin internetteki görünürlüğünü artıran, kümeleşmeyi destekleyen, Türkiye ile Avrupa şirketleri arasında çevrimiçi eşleşmeyi mümkün kılan, yeni ticaret ve yatırım fırsatlarına katkıda bulunan ve dolayısıyla KOBİ gelişimini destekleyen bir Ticaret Portalı kurmak; bu sistemi geliştirmek için Avrupa’daki şirketlerle know-how ve deneyimi paylaşmak; üyelerimizin uluslararası hale gelmesinin desteklenmesi ve dolayısıyla Türkiye ve AB’de iş dünyasının entegrasyonuna katkıda bulunmaktır. Projemiz faaliyetleri kapsamında 25 Eylül 2013 Çarşamba Günü Saat: 10.00 da Odamızda bir günlük “E-Ticaret Eğitimi” organize edilmiştir. Eğitim öncesinde, üyelerimizin Avrupa iş dünyasına entegrasyonunda kilit rol oynayacak olan Avrupa’daki firmalarla ticari ortaklıklar kurmasını sağlayacak olan ALTSO Ticaret Portalı yazılımının da tanıtımı yapılacaktır. Eğitimde, sırasıyla e-ticarete giriş, e-ticaretin avantajları, e-ticarete başlangıç kuralları, e-ticaret için gereksinimler, e-ticaret iş modelleri, e-ticaret operasyonu ve süreçleri, e-ticaret için iş planı oluşturma, bütçe hazırlama, e-ticaret, bütçe hazırlama ipuçları, Dizayn, Donanım konuları katılımcılara aktarılacaktır.

Üyelerimizin Avrupa iş dünyasına entegrasyonunda kilit rol oynayacak olan Avrupa’ daki firmalar ile ticari ortaklıklar kurulmasını sağlayacak olan projemiz kapsamında planladığımız programa tüm üyelerimiz davetlidir.
E-TİCARET EĞİTİMİ PROGRAMI Tarih/Saat  25 Eylül 2013 Çarşamba Saat: 10.00 Toplantı Yeri  ALTSO Konferans Salonu 10:00  Açılış Konuşmaları
             Mehmet ŞAHİN /  ALTSO Yönetim Kurulu Başkanı
             Han BOOTS / Limburg Ticaret Odası Ticaret Müdürü   10:30    Erhan AKMAN/ALTSO Genel Sekreteri
            “Oda’nın Ufkunu Aç Üyenin Ufkunu Aç” Proje sunumu 10:45    Erol KABADAYI/ ALTSO Ticaret Portalı Sunumu 11:00    Prof. Dr. Mustafa GÜLMEZ/ E-Ticaret’e giriş,başlangıç ve avantajları 12:30    Yemek Arası 14:00    Prof. Dr. Mustafa GÜLMEZ/ e-ticaret için gereksinimler, e-ticaret iş modelleri, e-ticaret operasyonu               ve süreçleri, e-ticaret için iş planı oluşturma, bütçe hazırlama 17:00    Soru – Cevap İLGİLİ KİŞİ…………………………………………:
Hüseyin ŞENLİ
Projeler ve Kalite Yönetim Sistemi Departmanı
Tel    : +90 242 512 16 97 (48)
Faks  : +90 242 513 69 07
www.altso.org.tr