ALTSO TİCARET PORTALI VERİ GİRİŞİ EĞİTİMİNE DAVET

Üyelerimizin, ALTSO Ticaret Portalı’na adaptasyonunu kolaylaştırmak, sisteme ürünlerini ve hizmetlerini kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilmelerini sağlamak amacı ile 5 Şubat 2014 tarihinde saat 14.00’te ALTSO Ticaret Portalı Veri Girişi Eğitimi yapılacaktır.

Bilindiği üzere odamız tarafından Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanı ile yürütülen ‘’Odanın Ufkunu Aç  Üyenin Ufkunu Aç’’ projemizin ana çıktısı olan ALTSO Ticaret Portalı hizmete girmiştir. ALTSO Ticaret Portalı ile odamız ve proje ortaklarının üyelerinin ihracat kapasitelerini, çevrimiçi görünürlüklerini ve e-ticaret kapasitelerini arttırmak hedeflenmiştir.

ALTSO Ticaret Portalı’na kayıtların ve test sürecinin sonuçlanması ile birlikte üyelerimizin ALTSO Ticaret Portalı’na adaptasyonunu kolaylaştırmak, sisteme ürünlerini ve hizmetlerini kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilmelerini sağlamak amacı ile 5 Şubat 2014 tarihinde saat 14.00’te odamız meclis toplantı salonunda  ALTSO Ticaret Portalı Veri Girişi Eğitimi organize edilmiştir. Eğitimin ardından ALTSO Ticaret Portalına kayıtlar ve veri girişleri tamamlanacaktır. Bu süreçte de proje ekibimiz üyelerimize teknik destek verecektir. ALTSO Ticaret Portalına başvuru yapmış veya başvuru yapmak isteyen üyelerimizin bu eğitime katılmaları Portalı kullanabilmeleri adına önem arz etmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.