ALTSO VE ALKÜSEM ORTAKLIĞINDA SORUMLU EMLAK DANIŞMANLIĞI SERTİFİKA PROGRAMI

ALTSO ve ALKÜSEM Ortaklığında Sorumlu Emlak Danışmanlığı Sertifika Programı (120 Saat Online Eğitim)

Odamız ALTSO AKADEMİ çatısı altında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ALKÜSEM) işbirliğinde sektöre yönelik “120 Saatlik Sorumlu Emlak Danışmanlığı Sertifika Programı” gerçekleştirilecektir.

Online eğitim yöntemiyle gerçekleştirilen  eğitimlerimiz sonrası sınavlar da online yapılmaktadır. Sınava katılım sağlamak içim eğitim videolarının tamamının izlenme zorunluluğu olup eğitim süresince tüm ders videoları 7/24 açık olacaktır. Her aday dilediği zaman sisteme giriş yapabilmektedir.

Eğitim sonunda katılımcılara “Eğitim Sertifikası” verilmektedir. Başvuru  odamız eğitim şube müdürlüğünden yapılabilmektedir.
Odamız üye/üye çalışanı için eğitim katılım bedeli 1.100,00 TL, üye olmayan katılımlar için 1.250,00 TL olup, odamız veznelerinden ödeme yapılabilmektedir.

Eğitim Tarihi: 17 Nisan 2024 – 03 Haziran 2024

Sınav Tarihi: 04 Haziran 2024