Dosyalar

ANTALYA NIN EN BÜYÜKLERİ ANKETİ

Antalya’nın En Büyüklerini Belirlemek İçin Anket Çalışması

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ülkemiz ekonomisinde önemli bir konuma sahip olan ilimizin ekonomik gücünü il çapında ortaya çıkartmak üzere “Antalya’nın En Büyükleri Projesi” başlatılmıştır. Bu proje ile Antalya ekonomisine ilişkin önemli bir veri kaynağı oluşturulması ve zaman içinde ticari yapının nasıl değiştiğinin ortaya çıkartılması hedeflenmektedir. Söz konusu projeyle firmaların; Antalya genelinde şirket performanslarını görmeleri sağlanacak, yerel-ulusal medyada öne çıkmalarına imkân yaratılacaktır. Projenin bütünlüğünü ve itibarını sağlamak için tüm başvuruda bulunan firmalardan, anket formunda belirtilen rakamların ve bilgilerin doğruluğunu teyit edecek resmi belgeler talep edilmektedir. Bu bağlamda sıralamanın belirlenebilmesi için çok zamanınızı almayacağını düşündüğümüz ekteki anket formunu doldurarak (www.atso.org.tr/arge_anket linkinden de müracaat yapılabilir) projeye destek vermenizi ve beyanınızı doğrulayan belgeleri en geç 3 Kasım 2011 Perşembe günü mesai bitimine kadar Antalya Ticaret ve sanayi Odası’na iletilmek üzere Odamıza elden, ya da doğrudan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’na iadeli taahhütlü posta/kargo veya e-posta (info@atso.org.tr) yoluyla teslim edilmesi rica olunur. Ek: Anket Formu için TIKLAYINIZ.. (3 sayfa) Anket Formunu Online Doldurmak İçin TIKLAYINIZ.. İletişim: Antalya Ticaret ve sanayi Odası Ar&Ge Merkezi Not (Başvuruda dikkate alınacak hususlar):
* Firmalar bağımsız, özel, kar amaçlı bir şirket, ortaklık veya şahıs şirketi olmalıdır.
* Şirket merkezi Antalya İl Sınırları olmalıdır. (Antalya, Alanya, Manavgat ve Kumluca TSO’larına kayıtlı)
* Holdinglerin başvuruları değerlendirmeye alınmaz. (ancak, bir holdingin parçası olsa da yönetiminde bağımsız olan şirketlerin başvuruları kabul edilir.)

Dosyalar

• TIKLAYINIZ.. (34,02 KB)