ANTALYA’DA TÜRKİYE-RUSYA TARIM İŞ FORUMU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nden Odamıza ulaşan yazıda, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 14 Eylül 2017 tarihinde Antalya’da, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yrd. Sayın Mehmet DANİŞ ve Rusya Federasyonu Bakan Yrd. Sayın Yevgeniy NEPOKOLONOV’un katılımları ile Türkiye-Rusya Tarım İş Forumu gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu etkinliğe katılacak olan Rus işadamları ve etkinliğin program bilgilerinin, katılım başvurusu yapan katılımcıların vermiş oldukları e-posta adreslerine iletileceği, Türkiye-Rusya Tarım İş Forumu’na katılmak isteyenlerin 8 Eylül 2017 Cuma gününe kadar aşağıdaki tabloyu doldurarak dispazar@tarim.gov.tr  e-posta adresine iletmeleri gerektiği ifade edilmektedir. Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Katılım bilgilerinin aşağıdaki tabloda yer aldığı şekilde doldurularak gönderilmesi önem arz etmektedir.

Ad Soyad Şirket/Kurum İsmi Unvan Şirket Faaliyet Alanı E-Posta Cep Telefonu