ASANSÖR GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

20 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 14:00’de ALTSO Konferans Salonu’nda Asansörlerde güvenlik tedbirlerinin anlatılacağı bir toplantı gerçekleştirilecektir.

Odamız tarafından düzenlenecek olan toplantıya konuşmacı olarak Alanya Belediyesi İmar Müdürü Murat Satı katılacak.

Odamız 5. Meslek Grubu (İnşaat Müteahhitliği)  ve 21. Meslek Grubu’na   (Asansör ve Mühendislik hizmetleri) kayıtlı üyeleri yakından ilgilendiren söz konusu toplantıda; “İmar Kanunu ve buna bağlı imar yönetmeliklerine göre inşa edilen binalarda, insan ve yük taşımasında kullanılan asansörlerin ve güvenlik aksamlarının projelendirilmesi, tasarımı, imali, montaj ve bakımının gerektiği gibi yapılması ve işletilmesinde kullanıcıların sağlığını ve güvenliğini tehlikeye atmayacak şekilde piyasaya arz edilmelerinin temin edilmesi” gibi konularda bilgi verilecektir.
Mesleğiniz açısından büyük önem arz eden söz konusu toplantıya katılımınızı rica eder; saygılar sunarız.

ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI