Dosyalar

AZERBAYCAN ZİYARETİ

Cumhurbaşakanı Sn Abdullah Gül’ün Azerbaycan Ziyareti  Ve Türkiye-Azerbaycan İş Forumu   6-8 Kasım 2007

TOBB’den alınan 17.10.2007 tarih ve 41410 sayılı yazıda, Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah GÜL, beraberinde resmi ve özel sektör temsilcilerinden oluşan    bir heyet ile 6-8 Kasım 2007 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’ye bir ziyaret gerçekleştirileceği, söz konusu ziyaret ile eşzamanlı olarak, Dış Ticaret Müsteşarlığı ve TOBB koordinasyonunda, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nin desteği ile ülkemiz ihraç ürünlerinin tanıtımı, ihracatçı firmalarımızın dış pazardaki paylarında artış sağlanması, iki ülke iş çevreleri arasındaki yatırım ve işbirliği imkânlarının arttırılabilmesi amacıyla, özel sektöre yönelik geniş katılımlı Türkiye-Azerbaycan İş Forumu ile Türk ve Azeri işadamları arasında ikili iş görüşmeleri yapılmasının  öngörüldüğü belirtilmektedir. 2006 yılında %30’un üzerinde büyüme gösteren ve son yıllarda dış ticaretinde çok önemli artışlar kaydeden Azerbaycan’a yönelik söz konusu programa, başta inşaat malzemeleri, makine, gıda ürünleri, ambalaj malzemeleri, mobilya, otel ekipmanları, doğal taş ve hizmet (bankacılık, sigortacılık ve leasing) sektörleri olmak üzere, uluslararası standartlara uygun ürün ve hizmetler imal ve ihraç eden tüm firmalarımız katılabilecektir.

Bahse konu programa katılım ücreti uçak dahil, Hyatt Regency Queen ve Hyatt Park King otellerinde konaklayacak firma temsilcileri için kişi başı 950 Euro; Grand Avrupa (yalnızca 50 oda) otelinde konaklayacak firma temsilcileri için ise kişi başı 800 Euro olarak belirlenmiş olup, ödemelerin İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği’nin Halk Bankası (İstanbul) Yeşilköy Şubesi nezdindeki 2P000001 numaralı Euro hesabına, firma ve katılımcı ismi ile organizasyonun adı belirtilerek yapılması ve dekontların en geç 22 Ekim 2007 tarihi mesai bitimine kadar İMMİB Ar-Ge Şubesine gönderilmesi (Faks:  0212 – 454 00 01  Tel: 0212 – 454 09 36 veya 454 00 75) gerekmektedir. Uçak ve otel kontenjanın sınırlı olması nedeniyle, başvuru formu ile ödeme belgesini erken gönderen katılımcılara öncelik verilecektir. Katılımcıların ziyarete katılamamaları halinde, katılım ücreti, iade edilemeyecektir. Yurt dışı çıkış harcı katılımcıların kendilerince ödenecektir. Bu çerçevede, Azerbaycan İş Forumu ve heyet programına katılmak isteyen üyelerimizin, ekte yer alan başvuru formunu, eksiksiz doldurmaları ve en geç 22 Ekim 2007 mesai bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne   (azerbaycan@tobb.org.tr   Tel: 0312- 413 82 21, 413 82 27 Faks: 0312- 417 97 11) iletmeleri gerekmektedir. Başvuru Formu İçin Tıklayınız  (1 sayfa)

Dosyalar

• Başvuru Formu İçin Tıklayınız  (1 sayfa) ()