Dosyalar

BARSELONA YENİ EKONOMİ HAFTASI ETKİNLİĞİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen; 5-8 Ekim 2021 tarihlerinde Barselona Yeni Ekonomi Haftası – BNEW New Economy Week etkinliğinin gerçekleştirileceği ve etkinlik kapsamında lojistik, emlak, dijital sanayi ve e-ticaret gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalar arasında ikili iş görüşmeleri ile uluslararası işbirliğinin artırılmasının amaçlandığı bildirilmektedir.

Yazıda devamla, anılan sektörlerde faaliyet gösteren ve son 3 senede kurulmuş olan start-upların 28 Haziran 2021 tarihine kadar proje tanıtımları ile başvurmaları durumunda, seçilen start-upların etkinliğe ücretsiz veya indirimli kaydolarak; ürünlerini tanıtma, ikili iş görüşmelerinde bulunma ve BNEW en iyi tasarım yarışmasına katılma imkanlarının olacağı ifade edilmektedir.

Etkinlik detaylarına ilişkin bilgi notu ekte yer almaktadır.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Ek: Bilgi Notu

EKLER

• Ek: Bilgi Notu (200,98 KB)