ÇİN’DE ULUSLARARASI İŞ İMKANLARI FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nden Odamıza ulaşan 20.12.2013 tarih ve 26014 sayılı yazıda, Çin Halk Cumhuriyeti’nin Guangzhou şehrinde 15-19 Nisan 2014 tarihleri arasında 1. Fazı ve 1-5 Mayıs 2014 tarihleri arasında 3. Fazı gerçekleştirilecek olan 115. Canton Fuarı Türkiye Milli Katılım Organizasyonu’nun İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenlenmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Çin Halk Cumhuriyet’inin en büyük, dünyanın ise 3. Fuarı olan Canton Fuarı’nın; her yıl yaklaşık 210 ülkeden 175.000 ziyaretçi ağırlamakta olduğu ve Güney Amerika, Pasifik, Ortadoğu, Afrika, Merkezi Doğu Avrupa ve Rusya Federasyonu gibi pazarları hedeflediği ifade edilmektedir. Söz konusu fuara ilişkin detaylı bilgi ve katılımcı formuna Birliğin web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş imkanları/Yurt Dışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabileceği belirtilmiştir.