Dosyalar

EXPORT AKADEMİ -İHRACATÇI YETİŞTİRME PROGRAMI DUYURUSU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza ulaşan yazıda, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde kadın ve genç girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak şekilde Bakanlık ve UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) işbirliğinde ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla “Export Akademi – Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı” oluşturulduğu; öte yandan, covid-19 virüsünün mevcut durumu da göz önüne alınarak söz konusu programın Nisan ayında elektronik ortama taşındığı bildirilmektedir.

Bu kapsamda, Online Export Akademi Programı‘nın Türkiye çapında tüm KOBİ’lerimize yönelik ücretsiz olarak 28 Ocak 2021 tarihinde saat 09:30’da Zoom Programı üzerinden gerçekleştirileceği ve programa https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_ZETumNGyS3-Hu65gQV_7BA linki üzerinden kayıt olunabileceği iletilmektedir.

Program kapsamında yapılacak toplantıya ilişkin gerekli bilgilerin kayıt aşamasının ardından katılımcılara iletileceği belirtilmiş olup, Program ve Zoom Meeting Kurulum ve Kullanım Kılavuzu ekte yer almaktadır.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Ek: Online Export Akademi Ajandası

EKLER

• Ek: Export Akademi Ajandası (1,68 MB)