FİNANSAL HAREKETLER VE İŞLETME KARLILIĞI SEMİNERİ

10 Mayıs 2014 Cumartesi günü Odamızda ‘Finansal Hareketler ve İşletme Karlılığı’ semineri verilecektir.

10 Mayıs 2014 Cumartesi günü ALTSO Konferans Salonu’nda Yrd. Doç. Dr. Osman Barak tarafından ‘Finansal Hareketler ve İşletme Karlılığı’ semineri verilecektir.

Odamız tarafından üyelerimiz ve çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile düzenlenmiş eğitim programı kapsamında 2014 yılı birinci dönem için programlanan söz konusu seminerlere 10 Mayıs 2014 Cumartesi günü ‘Finansal Hareketler ve İşletme Karlılığı’ konulu seminer ile devam edilecektir.

Yrd. Doç. Dr. Osman Barak tarafından verilecek seminer 10 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 13:00 – 17:00 saatleri arasında odamız konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Seminere katılım ücretsiz olup katılımcılara odamız tarafından katılım belgesi verilecektir.