GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYELİĞİNE DAVET

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeliği İçin Başvurular Başladı..

TOBB Yönetim Kurulu’nun kararı uyarınca yeniden hazırlanmış olan ‘’ TOBB Genç Girişimciler Kurulu ile TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları’’ ve ‘’ TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları’’ yürürlüğe konulmuştur. Söz konusu yeni düzenleme kapsamında Antalya ilinde faaliyet gösterecek olan TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu’na (TOBB İl GGK) Odamız tarafından kabul edilebilecek üye kontenjanı ve bu kontenjanın dağılımı ile İcra Komitesinde Alanya’yı temsilen seçilecek üye sayıları yeniden belirlenmiştir. Buna göre yeniden oluşturulacak TOBB Antalya İl Genç Girişimciler Kurulu’nda odamız 71 üye ile temsil edilecektir. Yeni mevzuat kapsamında TOBB Antalya İl GGK’ya üyelik başvurusu için gerekli olan‘’TOBB İl GGK Başvuru Formu’’ aşağıdadır. Üyelik için yeterli şartları taşıyan ve TOBB Antalya İl GGK’nda görev almak isteyen üyelerimiz, öğrenci ve akademisyenlerin söz konusu formda yer alan bilgilerin bilgisayar ortamında eksiksiz doldurularak çıktısının alınması ve bu formun Odamıza 15 Ağustos 2011 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir. TOBB Antalya İl GGK’ya üyelik başvuruları Odamız Yönetim Kurulu tarafından incelenerek karar bağlanacaktır.  TOBB Antalya İl GGK’na üye olacak genç girişimcilerin; 18 yaşından gün almış, kırk yaşından ise gün almamış olması,  Alanya Ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmektedir.  Belirlenecek 71 Kişi içinde Alanya’da bulunan fakülte, yüksek okul ya da enstitüde, girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri veya öğretim üyeleri ile toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de İl Kurul üyesi olarak belirlenebilecektir. TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İÇİN ÜYE KATEGORİLERİNE GÖRE BAŞVURU FORMLARI AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.

Üye başvurusunda bulunmak için, başvurmak istediğiniz kategoriye göre aşağıdaki formlardan birini indirmeniz, EKSİKSİZ olarak elektronik ortamda doldurduktan sonra yazıcıdan çıktısını alıp 15 Ağustos 2011 tarihine kadar Odamıza iletmeniz gerekmektedir.

* Oda/Borsa üyeleri için TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız.

* Öğrenciler için TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız.

* Akademisyenler için TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız.

* TOBB Genç Girişimciler Kurulu İle TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Kuruluş, Çalışma Usul Ve Esasları için Tıklayınız..

* TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İle TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Kuruluş, Çalışma Usul Ve Esasları’nı indirmek için tıklayınız. Ayrıntılı Bilgi İçin
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası
İlgili    : Nilay BORA