GOOGLE İNTERNET REKLAMCILIĞI EĞİTİMİ

KOBİ’ler için ücretsiz ‘İnternet Reklamcılığı’ eğitimi 14 Temmuz 2010 Saat 09:30

Ant Eğitim Danışmanlık firması ve odamız işbirliğinde Google İnternet Reklamcılığı konusunda bir eğitim programı düzenlenmiştir.  Program kapsamında KOBİ’lerin hem iç hem de dış piyasa koşullarında yeni müşteriler yeni pazarlar kazanmalarını sağlamak için İnternet Reklamcılığı konusunda eğitim verilecektir. İnternet Reklamcılığı eğitimleri sayesinde ürünlerin, hizmetin satış ve pazarlanması konusunda avantajlı imkanlar  yaratılmaktadır. Eğitim sırasında katılımcılar beraberlerinde dizüstü bilgisayar getirmeleri durumda uygulamaları birebir yapma imkanı sunulmaktadır. Her katılımcıya eğitim esnasında ücretsiz 100 TL. değerinde bir promosyon kodu veriliyor. Bu kod ile ücret ödemeden GOOGLE ADWORDS İNTERNET REKLAMCILIĞI hesap açmaları sağlanmaktadır. Katılım ücretsiz olup katılımcılara eğitim sonu Google Katılımcı sertifikası verilecektir. Söz konusu eğitim Odamız salonlarında verilecektir.
  GOOGLE ADWORDS  İNTERNET REKLAMCILIĞI EĞİTİMCİ EROL ORHAN  / ANT EĞİTİM GOOGLE ADWORDS SERTİFİKALI EĞİTMENİ TARİH/SAAT 14 TEMMUZ 2010 09:30 – 16:30 İÇERİK Internet ve Online Reklamcılık, Arama reklamlarının önemi ,Neden Google AdWords, Kullanılabilecek Reklam çeşitleri, AdWords Hesap İşlemleri, Hesap oluştuma, Hesap yönetimi,Kampanya Oluşturma, Gelişmiş kampanya ayarları, Reklam Hedeflemesi, Fatura İşlemleri ve Maliyet Kontrolü, Kampanya Yönetimi, Kampanyanın amacı ve Başarı kriterleri, Kelime hedefli kampanyalar, İçerik hedefli kampanyalar, Reklam Görünürlüğü ve Sorun Giderme, Reklam Performansını izlemek, Kampanya Optimizasyonu, Google AdWords Rapor Merkezi, Google yardımcı araçları, AdWords Editor, Google Analytics, Örnek Kampanyalar ve Başarı Hikayeleri İLGİLİ BİRİM Programlara Katılım Ücretsizdir.
Programlar İle İlgili Ayrıntılı Bilgi ve irtibat Suzan SUBAŞI /  ALTSO Eğitim Şubesi
Tel: 0.242.512 16 97- Dahili : 35  Faks: 0.242.513 69 07
E-Mail: n egitm@altso.org.tr Eğitim sonunda katılımcılara Google Katılımcı Sertifikası verilecektir.