Dosyalar

GÜNEY KARİYER FUARI – GÜNKAF

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine edilen ülkemizin yedi bölgesinde gerçekleştirilen bu etkinliklerden biri olan “Güney Kariyer Fuarı – GÜNKAF” bu yıl Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin paydaşlığında 23-24 Şubat 2024 tarihlerinde, Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde bölgedeki 12 paydaş üniversite ile birlikte düzenlenecektir.

Bu yıl etkinliğe toplam 12 üniversiteden 50.000’nin üzerinde mezun öğrenci katılımı, 300’ün üzerinde kamu ve özel sektör firma/ kurum/ kuruluşun katılımı beklenmektedir.

Akdeniz Üniversitesi tarafından GÜNKAF 2024’ün TOBB fuar listesinde yer aldığı ve KOSGEB desteğinin de yüzde 60 oranında bir destek olarak firmalara verildiği paylaşılmıştır.

Bu hususta kongreye katılım sağlamak isteyen Alanya’mızın güzide işverenleri/firma yöneticileri, ek’te yer alan dokümanı ayrıntılı şekilde inceleyerek veya aşağıda yer alan bağlantı adresinden başvuru yapabilir. Aracı olduğumuz firmalar, başvuru aşamasında aracı olan kurum olarak Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi önemli bir husustur.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Bağlantı adresi için tıklayınız..

EK: İşveren Bilgilendirme Dokümanı

EK

• İşveren Bilgilendirme Dokümanı (1,34 MB)