Dosyalar

HAVUZ OPERATÖRLÜĞÜ KURSU İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

ALTSO ile Alanya Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğinde 2015 yılı Mesleki Eğitim Kursları kapsamında 08 Haziran 2015 Pazartesi günü Havuz Operatörlüğü kursu açılacaktır.

48 saat gerçekleştirilecek kursa katılmak isteyen kişilerin en geç 03 Haziran 2015 Çarşamba günü mesai bitimine kadar 1 adet kimlik fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf ve başvuru formuyla birlikte ALTSO Eğitim-Kariyer Şube Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kurs ücreti 100 TL olup, kurs sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecektir. Başvuru formu için tıklayınız…

NOT: Başvuru formu ALTSO Eğitim-Kariyer Şube Müdürlüğü’nden de temin edilebilir.  Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Dosyalar

• tıklayınız... (630,00 KB)