Dosyalar

HOLLANDA ÖZEL SEKTÖR ZİYARETİ

Sn. Cumhurbaşkanımızın Hollanda Ziyareti, 17–19 Nisan 2012

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB)’nden odamıza ulaşan 01.03.2012 tarih ve 0411/4335 sayılı yazıda, Türkiye-Hollanda Diplomatik İlişkilerinin Tesisinin 400. yılı kapsamında, Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün, 17 -19 Nisan 2012 tarihlerinde, Hollanda’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Söz konusu ziyarette, Sayın Cumhurbaşkanımıza, TOBB organizasyonunda ve DEİK işbirliğinde, Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında bir özel sektör heyetinin refakat etmesinin planlandığı belirtilmektedir.

17 Nisan 2012 tarihinde, Amsterdam’da her iki ülke iş dünyasının geniş katılımı ile Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Hollanda Hükümeti yetkililerinin onurlandıracakları “Türkiye-Hollanda İş Forumu”nun düzenleneceği ve katılımcıların sektörlerine ve taleplerine göre yapılacak firma eşleşmelerinin yanı sıra tarım ve hayvancılık; lojistik ve taşımacılık ve yenilenebilir enerji, çevre teknolojileri konularında sektörel yuvarlak masa toplantılarının düzenlenmesi;  19 Nisan 2012 tarihinde ise, Sn. Cumhurbaşkanımızın, Venlo şehrinde, Expo Floriade 2012 Uluslararası Botanik Sergisi’nde açılışını yapacağı Türkiye standının açılış törenine, Türk özel sektör heyetinin de katılmasının öngörüldüğü belirtilmektedir.

Söz konusu ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin ekte yer alan, “Özel Sektör Heyeti Başvuru Formu’’na bir resim ekleyip, eksiksiz doldurarak, aşağıda verilen DEİK Avro hesabına, 2.000 Avro tutarındaki avans ödeme bedelinin ödendiğini gösteren, katılımcının isminin ve Hollanda ziyaretinin ibaresinin  de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte en geç 16 Mart 2012 Cuma günü mesai saati bitimine kadar, DEİK’e (E-mail: hollanda@deik.org.tr, Faks: 0212 339 50 65) iletmelerinin gerekmektedir.

Anılan ziyaret kapsamında ikili görüşme talep eden firmaların ise ekte yer alan, Hollanda tarafınca hazırlanan. “İkili Görüşme Talep Formu’’nu (Intake Form)  İngilizce doldurarak, en geç 16 Mart 2012 Cuma günü mesai saati bitimine kadar, yukarıda verilen hollanda@deik.org.tr mail adresine iletmeleri gerekmektedir.

Bilgileriniz rica olunur.

EK1: Özel Sektör Heyeti Başvuru Formu
EK2: İkili Görüşme Talep Formu (Intake Form) Banka Hesap Numarası
Banka Adı/Şube : TÜRKİYE İŞ BANKASI- Beyoğlu Şubesi