İKİLİ ODALARA ÜYELİK HK.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 16.01.2020 tarihli yazısında TOBB’un yurt dışında muadili olan özel sektör kuruluşları (Oda/Birlik/Federasyon) ile kurumsal işbirliğini geliştirme çabaları çerçevesinde bir dizi ülke ile “Ticaret ve Sanayi Odası Forumu” adı altında yapılanmaya gidildiği bildirilmektedir.

Şu ana kadar 11 ülkeyle “Ticaret ve Sanayi Odası Forumu”nun kurulmuş olduğu, ülkemiz öncelikleri doğrultusunda çalışmaların sürdürüldüğü ikili Ticaret Ve Sanayi Odası Forumu Listesi aşağıda sunulmuştur:

• Arnavutluk: Türkiye-Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu
  • Azerbaycan: Türkiye-Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odası  Forumu
  • Endonezya: Türkiye-Endonezya Ticaret ve Sanayi Odası Forumu
  • Kazakistan: Türk-Kazak Ticaret ve Sanayi Odası Forumu
  • KKTC: Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu
  • Kırgızistan: Türk-Kırgız Ticaret ve Sanayi Odası Forumu
  • Moğolistan: Türk-Moğol Ticaret ve Sanayi Odası Forumu
  • Özbekistan: Türk-Özbek Ticaret ve Sanayi Odası Forumu
  • Pakistan: Türkiye-Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu
  • Ukrayna: Türkiye-Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

İkili Oda Forumları kapsamında hem Türkiye’de hem de muhatap ülkelerde geniş katılımlı etkinlikler düzenlenmekte, bu etkinlikler ile Türk tarafı üyelerinin hem kendi aralarında, hem de karşı kanat üyeleri ile bir araya gelmesine olanak sağlanmakta; ayrıca düzenlenen geniş katılımlı etkinliklerde, yine muhatap ülkelerin resmi yetkilileri ve çeşitli sektörlerdeki firma temsilcileri ile ikili görüşme fırsatları sunulmaktadır.

Ticaret ve Sanayi Odası Forumlarına ilişkin üyelik dahil tüm bilgilere https://tobb.org.tr/IkiliOdalar/Sayfalar/AnaSayfa.php linkinden ulaşılabilmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.