INTERFRESH-EURASIA FUARI’NA ULAŞIM HK.

ANTEXPO Fuarcılık tarafından organize edilen INTERFRESH EURASIA FUARI, 20-22 Ekim 2022 tarihleri arasında Antalya Anfaş Fuar Merkezi’nde düzenlenecektir.

Organizatör firma tarafından Odamıza gelen yazıda, Türkiye’nin sektöründe tek “Sebze, Meyve, Ambalaj, Depolama, Lojistik, Tarım Makine ve Teknolojileri Fuarı ve Kongresi” Interfresh Eurasia Fuarı’nın, bu sene 16 farklı ülkeden 200 yabancı alıcıyla Türk ihracatçılarını bir araya getirmeyi hedeflediği belirtilmektedir.

İhracatçı birliklerinin de (EİB-UİB-AKİB-BAİB) katılım sağladığı ve desteklediği, Türkiye’de bulunan yaş meyve sebze, depolama ve lojistik sektör paydaşlarını bir araya getirecek olan fuara, Alanya’da çiftçilik ile uğraşan halkın katılımını sağlamak amacıyla ANTEXPO tarafından fuar alanına ücretsiz olarak otobüs organize edileceği ve firma tarafından karşılanacağı bildirilmektedir.

Anılan fuarı ziyaret etmek üzere organize edilen otobüsten yararlanmak isteyen çiftçi ve üyelerimizin kayıt işlemi için http://www.antexpo.info/ adresindeki iletişim bilgilerinden firma ile veya Odamızla (Ezgi Arıkan-02425121697 dahili 220) irtibata geçmeleri önemle duyurulur.

Bilgilerinize sunarız.