İSRAİL GAYRİMENKUL KONFERANSINA TİCARİ HEYET ZİYARETİ

İsrail Ticaret Ataşeliği’nden alınan yazıya atfen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nden Odamıza iletilen yazıda, 28-30 Kasım 2017 tarihleri arasında İsrail’in Eilat kentinde düzenlenecek olan “Nadlan City: The Israeli Real Estate Convention” etkinliğine bir ticaret heyet ziyareti düzenleneceği bildirilmektedir.

İsrail Belediye Başkanları, hükümet yetkilileri, inşaat sektöründeki en büyük firmaların yöneticileri ve proje sorumlularının katılacağı etkinliğin inşaat, emlak ve inşaat yan sektörlerinde (çimento, beton, çelik vs.) İsrail’in en büyük organizasyonu olduğu ifade edilmektedir. Bahsekonu organizasyonun iki ülke arasında işbirliğinin geliştirilmesine faydalı olacağı ve yaklaşık 3200 ilgili karar merciinin katılımının beklendiği belirtilmektedir.

Söz konusu organizasyona katılmak isteyenlerin aşağıda iletişim bilgileri sunulan yetkili ile iletişime geçmeleri gerektiği iletilmektedir. Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

İrtibat:

Sn. Berna Uzun