ITALYA VICENZAORO KUYUMCULUK FUARINA KOSGEB DESTEKLİ İŞ GEZİSİ

Odamız tarafından Italya’da düzenlenecek olan Vicenzaoro Uluslararası Kuyumculuk Fuarı’na 19-22 Ocak 2017 tarihleri arasında KOSGEB Destekli İş Gezisi organize edilecektir.

Altın ve mücevherat sektöründe yeni trendlerin ve üretim tekniklerinin yer alacağı söz konusu fuara yapılacak iş gezisi programı, sadece fuar ziyareti ile kalmayarak, meslek kuruluşu ziyareti ve ikili görüşmeleri de içermekte olup KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında gerçekleştirilecektir.

Düzenlenecek olan programın katılım bedeli otel tercihi ve katılımcı sayısına bağlı olarak değişeceğinden yaklaşık olarak belirlenmiş olup; Antalya-İstanbul-Venedik-İstanbul-Antalya gidiş-dönüş uçak bileti, fuar/resmi kurum ziyaret organizasyonu, tüm transfer masrafları, rehberlik hizmetleri, seyahat sağlık sigortaları ve kahvaltı dahil, çift kişilik odada konaklamalarda kişi başı 900-950 Euro, tek kişilik konaklamalarda 1000-1150 Euro fiyat aralığındadır. KOSGEB gereklerini yerine getiren firma katılımcıları gezi bedelinin %50 kadarını geri alabileceklerdir.

KOSGEB Desteği’ne başvurulabilmesi için, gezinin konusu ile ilgili sektörlerde faaliyet gösteren, KOSGEB veri tabanında kaydı güncel en az 10 firma şartı aranmakta olup, ilgilenen üyelerimizin 16 Aralık 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza başvurmaları ve 300 Euro avans bedeli ödeyerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

İrtibat:
Turizm, Dış İlişkiler ve Fuarlar Müdürlüğü
Tel: 0242 5121697 (Dahili 203)
Faks: 0242 5136907
turizm@altso.org.tr