KADIN GİRİŞİMCİLERE EĞİTİM

ALTSO Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB, Facebook ve TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde kadın girişimciler için İş Geliştirmede Dijital Teknolojiler ve Sosyal Medyada Girişimcilik eğitimi düzenliyor. 09 Temmuz 2019 Salı günü saat 10.00 – 12.30 saatleri arasında ALTSO’da gerçekleştirilecek eğitim genel katılıma açık ve ücretsizdir.

BABA’DAN DAVET

ALTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Burcu Haboğlu Baba’da yaptığı açıklamada, eğitime girişimci kadınları davet etti. Baba, ““TOBB, Facebook ve TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde 09 Temmuz’da İş Geliştirmede Dijital Teknolojiler ve Sosyal Medyada Girişimcilik eğitimi düzenleyeceğiz. Eğitimde, sosyal medyada girişimcilik anlatılacak. Ürünlerimizi o mecrada nasıl tanıtabiliriz, nasıl daha fazla kitleye ulaşabiliriz konularını değerlendireceğiz. Bütün kadınlarımızı eğitimimize bekliyoruz” diye konuştu.