Dosyalar

KADIN İŞLETMELERİNE FİNANSMAN VE DANIŞMANLIK DESTEĞİ PROGRAMI

01 Mart 2022 Salı günü ALTSO Meclis Salonu’nda Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı İşletme Merceği Tanıtım Toplantısı gerçekleştirilecektir.

Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Kredi Garanti Fonu tarafından finanse edilen ‘Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı; Türkiye’de kadınlar tarafından yönetilen KOBİ’lerin finansmana erişimlerini kolaylaştırmak ve daha rekabetçi olmalarını sağlayabilmek amacıyla finansal ve teknik destek sunmaktadır.

Program; işletmelerini daha yakından izlemeleri ve analiz etmelerini, güçlü yanlarını keşfedip, geliştirmek ve finanse etmek için fırsatlar elde etmesine yardımcı bir araç olan ‘İşletme Merceği’ uygulamasını da hayata geçirmiştir. www.kadinisletme.com adresinden ücretsiz şekilde erişilebilen uygulama sayesinde; işletmelerinin genel durumu, hangi yönlerinin kuvvetli, hangi yönlerinin zayıf olduğu analiz edilebilmektedir. Uygulama sonunda ulaştırılan raporda; kendi işletmelerine ilişkin genel bir puan ve aynı sektörde ve alandaki benzer diğer işletmelerle karşılaştırma tabloları da bulunmaktadır.

14:00 – 14:30 Hoş geldiniz
‘’Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı’’ Genel Tanıtımı

14:30 – 16:00 İş hayatına “İşletme Merceği” ile bakış

NOT: Toplantı öncesinde www.kadinisletme.com adresini ziyaret ederek, İşletme Merceği ve program hakkında detaylı ön bilgi alınabilecektir.

‘’İşletme Merceği’’ Tanıtım Toplantısı

Tarih: 01 Mart 2022 Salı