KADINLARI İŞ DÜNYASINDA VE GİRİŞİMCİLİKTE DESTEKLEME PROJESİ

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ve Panevezys Ticaret Sanayi ve Zanaatkarlar Odası işbirliğinde yürütülecek olan “Kadınları İş dünyasında ve Girişimcilikte Destekleme Projesi” Alanya’da girişimci ruhuna sahip kendi işini kurmak isteyen ve halen iş hayatında çalışmakta olan kadınları desteklemek amacıyla odamız tarafından başlatılmıştır.

Proje kapsamında, girişimci olmak isteyen kadınlara KOSGEB Girişimcilik Eğitimi verilecek, iş kurmaları aşamasında danışmanlık hizmeti sağlanacaktır. Girişimcilik eğitimine katılan kadınlar ve halen çalışma hayatında olan kadınlar için de iş hayatında gelişimlerine katkı sağlayacak konularla ilgili bir eğitim paketi sunulacaktır.

Proje Kapsamında ücretsiz sunulacak olan Eğitim Paketinde aşağıdaki eğitim konuları yer alacaktır.

1- KOSGEB Destekli Girişimcilik Eğitimi (Eğitimler uzaktan eğitim olarak gerçekleşecek olup ihtiyaç duyulması halinde Odamızda uzmanlar tarafından destek verilerek gerçekleşebilecektir.) Proje süresince eğitim katılım mümkündür.

2- Devlet Destekleri ve Teşvikleri Eğitimi    ( Eğitmen:  ALKÜ Öğr. Gör.  NİLGÜN İNCE)

(Tarih: 3 Eylül 2021 –  Saat: 10:00 – 13:00) (Tarih: 4 Eylül 2021 –  Saat: 10:00 – 16:00)

3- Finansal Okur Yazarlık Eğitimi ( Eğitmen:  ALKÜ Öğr. Gör. HALİME ÖZAL)

(Tarih: 24 Eylül 2021 –  Saat: 10:00 – 16:00 ) ( Tarih: 25 Eylül 2021 –  Saat: 10:00 – 16:00)

4- Markalaşma ve Marka Yönetimi Eğitimi ( Eğitmen:  Öğr. Üyesi  DAVUT KARAMAN)

(Tarih: 8 Ekim 2021 –  Saat: 10:00 – 16:00 ) (  Tarih: 9 Ekim 2021 –  Saat: 10:00 – 16:00)

5-E-Ticaret Pazarlaması Bilgilendirme Programı (dijital içerik oluşturma, sosyal medya platformları, arama motorları ve e-posta kampanyalarını kullanarak müşteri çekmek ve çevrimiçi satış yapma yöntemleri)

6- Dijitalleşme Bilgilendirme Programı (Tarih: 09 Eylül 2021 Eğitim Litvanya Heyeti tarafından verilecektir. Heyetin programına göre planlanacak)

Proje kapsamında sunulacak olan eğitimler Eylül ve Ekim aylarında gerçekleşecek olup eğitim takvimi odamız Projeler ve Kalite Müdürlüğü tarafından ilan edilecek ve başvuru sahiplerine bilgi verilecektir.