KAT HİZMETLERİ VE ÖN BÜRO ALANLARINDA SINAV DUYURUSU

Odamızın Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşu olan ALTSO Voc-Test Sınav ve Belgelendirme Merkezi tarafından Konaklama Sektörü mesleklerinde, 18-22 Mart 2024 tarihleri arasında aşağıdaki mesleklerde Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları açılacaktır.

• Oda Temizleme Görevlisi (Seviye 2)
  • Kat Sorumlusu (Seviye 3)
  • Ön Büro Görevlisi (Seviye 4)

Sınav ücreti 2.600 (ikibinaltıyüz) TL’dir. Herhangi bir birimden kalan adaylar 1 (bir) yıl içerisinde başarısız oldukları birimlerden tekrar sınavına ücretsiz olarak katılma hakkına sahiptirler. Sınav ücretine, belge ücreti dâhil değildir. Belge almaya hak kazanan adayların Mesleki Yeterlilik Kurumu’na ayrıca 750 TL MYK Belge Basım Bedeli yatırmaları gerekmektedir.

Sınavlar 2 aşamalı olup, Teorik Sınav tüm adaylar için aynı gün tek oturum, performans sınavları ise her aday için en az 2’şer saat sürecek şekilde ayrı ayrı planlanacaktır.  Sınav başvurusu için herhangi bir ön şart aranmamakta olup, sınava girmek isteyen adayların aşağıdaki evraklarla birlikte en geç 12 Mart 2024 Salı günü mesai bitimine kadar Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

Konu ile ilgili bilgilerinizi arz ederiz.

Başvuru Evrakları:

– 1 Adet Fotoğraf

– Kimlik Fotokopisi

– Sınav Ücreti

irtibat:

ALTSO Voc-Test Sınav ve Belgelendirme Merkezi

Tel: 0 242 512 16 97 – (dahili 221-203)

E-mail: info@altsovoctest.org.tr