MESLEK STANDARDI GÖRÜŞ DUYURUSU

Seyahat Acentası Yöneticisi Meslek Standardı Görüş Talebi

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB)’nden odamıza ulaşan 15.03.2012 tarih ve 0431/6370 sayılı yazıda, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından, Turizm, Konaklama ve Yiyecek-İçecek Hizmetleri sektörü alanında meslek standartları hazırlamak üzere yetkilendirilen Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından hazırlanan ve görüşe sunulan “Seyahat Acentası Yöneticisi (Seviye 6)” taslak meslek standardı ile ilgili Odamızın görüşlerinin talep edildiği bildirilmiştir. Hazırlanan meslek standardının kalite ve kabul edilebilirliğini arttırabilmek amacıyla, aşağıdaki linkte yer alan söz konusu taslak meslek standardının incelenerek, görüş ve önerilerinizin “Görüş Bildirim Formu” aracılığıyla, en geç 06 Nisan 2012 tarihi mesai bitimine kadar e-mail veya faks yoluyla  Odamıza (E-mail: edurusoy@altso.org.tr, Fax: 0242 5136907) ulaştırılması gerekmektedir. * Seyahat Acentası Yöneticisi (Seviye 6)” taslak meslek standardı için TIKLAYINIZ..

* Görüş Öneri Formu için TIKLAYINIZ..