Dosyalar

MISIR-FOOD AFRICA 2023 FUARI İŞ GEZİSİ-KOSGEB DESTEKLİ

KOSGEB DESTEKLİ MISIR-FOOD AFRICA 2023 – PACPROCESS 2023 FUARLARINA İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU

Odamız tarafından Mısır-Kahire’de 12-14 Aralık 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan FOOD AFRICA CAIRO 2023-Uluslararası Yiyecek İçecek Fuarı ile PACPROCESS 2023- Orta Doğu ve Afrika Uluslararası İşleme ve Paketleme Fuarı’na KOSGEB Destekli İş Gezisi organize edilecektir.

Aynı tarihlerde eş zamanlı olarak organize edilen FOOD AFRICA 2023 ile PACPROCESS 2023 Fuarları, tarım ürünleri, gıda işleme teknolojileri, içecekler, gıda güvenliği, gıda işleme ve paketleme konularını kapsamaktadır.

Başta tarım ve gıda sektörü olmak üzere eczacılık, kozmetik, sanayi ürünleri, etiketleme teknolojisi, ambalaj malzemeleri ve paketleme araçları üretim ve baskısı gibi diğer gıda dışı üretim yapan sektörleri de yakından ilgilendiren söz konusu fuar ziyaretlerinin yanı sıra program kapsamında oda ve meslek kuruluşlarına resmi ziyaretler de gerçekleştirilerek, firmalarımıza bölge ile iş yapma olanaklarını değerlendirme fırsatı sunulacaktır.

KOSGEB İşletme Geliştirme Destek Programı Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanan program sonrasında, Fuar’ın konusu ile ilgili sektörlerde faaliyet gösteren ve KOSGEB gereklerini yerine getiren katılımcılar, KOSGEB’ten firma başına program bedelinin %60’ını (maximum 45.000 TL’ye kadarını) geri alabileceklerdir.

Programın KOSGEB Desteği kapsamında düzenlenebilmesi için, ilgili sektörlerde vergi kaydı bulunan ve faaliyet gösteren, KOSGEB veri tabanında kaydı güncel en az 10 firmanın katılım şartı aranmaktadır.

Ekte detayları verilen söz konusu iş gezisine katılmak isteyen üyelerimizin, katılım formunu doldurarak, ekleri ile birlikte en geç 25 Ekim 2023 tarihine kadar Odamıza iletmelerini önemle rica ederiz.

Ekler:

Ek1- Program

Ek2- Katılım Formu

İrtibat:

Turizm, Dış İlişkiler ve Fuarlar Şube Md.

Tel: 0242 5121697 / dahili 217-221

E-mail: turizm@altso.org.tr

EKLER

• Ek1: Program (63,50 KB)