MÜŞTERİ ODAKLI PAZARLAMA VE ETKİLİ SATIŞ

Müşteri Odaklı Pazarlama Ve Etkili Satış Yöntemleri Konulu Semineri 4 ARALIK 2010

Odamız tarafından kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile düzenlenmiş eğitim programları kapsamında 2010 yılı ikinci dönem için programlanan söz konusu seminerlere 4 Aralık Ekim 2010 Cumartesi günü ‘MÜŞTERİ ODAKLI PAZARLAMA VE ETKİLİ SATIŞ YÖNTEMLERİ’ konulu seminer programı ile devam ediyor. Satış Yöneticisi,  Satış ve Pazarlama Danışmanı, İstanbul Kültür Üniversitesi İ.İ.B.F. Öğretim Görevlisi, Satış, Pazarlama Uzmanı ve Satış Eğitimcisi olan ‘HAKAN ÖMER GİDER’ tarafından verilecek eğitim 4 ARALIK 2010 Cumartesi günü saat 10:00’ da odamız konferans salonunda başlayacak ve 1 gün sürecektir. Seminere katılım ücretsiz olup katılımcılara odamız tarafından katılım belgesi verilecektir. Eğitim ile ilgili bilgiler aşağıdadır.
Eğitim ile ilgili bilgiler aşağıdadır.
MÜŞTERİ ODAKLI PAZARLAMA VE ETKİLİ SATIŞ YÖNTEMLERİ EĞİTİMCİ HAKAN ÖMER GİDER TARİH 4 ARALIK 2010 / CUMARTESİ SAAT 10:00 – 17:00 KONULAR ·         Müşteri Odalı Pazarlama Nedir?
·         Mamul Odaklı Pazarlamadan Farkları,
·         Müşteri Tipleri ve Davranışları,
·         Günümüzde Değişen Satış Yöntemleri Nelerdir?
·         Satış Formülleri (AİDA, TÖKBİE), Özellik-Fayda-Fikir Nasıl Satılır?
·         Satışta İkna Yöntemleri