ODAMIZ ÜYELERİNE YURTDIŞI PAZARLARA AÇILMA FIRSATI

2035

Üyelerimiz için ”İhracata İlk Adım” programı uygulamaya giriyor.

Odamız tarafından, bu güne kadar hiç ya da düzenli ihracat yapmamış üyelerimizin dış pazarlara açılması, dünya firmaları ile buluşturulması, düzenli bir ihracatçı yapılması ve bu yolla Alanya’nın ihracat potansiyelinin gelişmesine katkı sağlanması amacı ile ”İhracat İlk Adım” adı altında bir program uygulanacaktır. Program kapsamında, konunun uzmanı profesyonel danışmanlar tarafından, talep eden üyelerimize, ihrcat prosedürleri, ihracat pazarlaması ve planlaması konusunda eğitimler verilecek daha sonra da bu firmalarar yerinde birebir danışmanlık hizmeti verilecektir. Danışmanlar firmada, ihracatın nasıl yapılacağı konusunda firmaların bilgi altyapısını güçlendirerek onlara rehberlerlik edeceklerdir. Program süresince profesyonel danışmanlar tarafından verilecek danışmanlık hizmetleri ile firmalarımızın dış pazarlara açılarak uluslararası pazarlarda rekabet edebilir bir seviyeye gelmesine yardımcı olunacaktır. Söz konusu programın tanıtımı ve programdan yaralanacak firmaların belirlenmesi amacı ile GF Danışmanlık Özel Eğitim Ticaret Ltd Şti yetkilisi sayın Günnur FİDAN’nın katılımı ile 29 Nisaan Çarşamba günü Saat: 14.00 de Odamız da bir toplantı düzenlenmiştir. Söz konusu toplantıya ilgi duyan, ihracat yapmayı düşünün ve palanlayan tüm üyelerimizin katılımlarını bekliyoruz.