TAPDK İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ DUYURU

TAPDK Satış Belgesi işlemleri için 26/12/2013 tarihinden itibaren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl ve İlçe Müdürlükleri’ne müracaatta bulunulması gerekmektedir.

Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan Odamıza ulaşan e-postada, Kurumun Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında yapılan “Satış Belgesi İşlemlerinin Yürütülmesine İlişkin İşbirliği Protokolü”nün süresinin uzatılmayacağı ve 26/12/2013 tarihi itibariyle de geçerli olacak şekilde feshinin uygun görüldüğü bildirilmiştir.

Aynı bilgi notunda, TAPDK Satış Belgesi işlemlerinin, TAPDK ile İçişleri Bakanlığı arasında düzenlenen 25/11/2013 tarihli protokol doğrultusunda, 26/12/2013 tarihinden itibaren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl ve İlçe Müdürlükleri sekretaryasında, mülki amirliklerce yürütülmeye başlanacağı belirtilmektedir.

TAPDK Satış Belgesi işlemleri için 26/12/2013 tarihinden itibaren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl ve İlçe Müdürlükleri’ne müracaat edilmesi gerekmektedir.

Konu, ilgili üyelerimize önemle duyurulur.