TCI AKDENİZ KONFERANSI

Kümelenme” konulu TCI Akdeniz Konferansı, 14-15 Haziran 2012, İzmir

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB)’nden odamıza ulaşan 16.05.2012 tarih ve 0511/11242 sayılı yazıda, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), merkezi İspanya’da bulunan Rekabetçilik Enstitüsü (TCI Network), Ege İhracatçı Birlikleri, Ege Üniversitesi ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğiyle, İzmir’de 14-15 Haziran 2012 tarihlerinde “TCI Akdeniz Konferansı- Akdeniz’de Ekonomik ve Sosyal Kalkınmanın İtici Gücü Olarak Kümelenme Konferansı”nın Akdeniz, Doğu Avrupa, Balkanlar, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden 300’ün üzerinde, uzman, akademisyen, uygulayıcı ve girişimcinin katılımı ile gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Ana teması kümelenme ve yenilikçilik politika uygulamaları ile kümelerin Akdeniz Bölgesi içindeki deneyimleri olan konferansın, politika ve uygulamaları buluşturarak onları paylaşmayı, sahip olunan bilgileri birbirine aktarmayı ve etkin sonuçlar ortaya koymayı amaçlayan yaratıcı ve sinerjiyi ortaya çıkaran bir platform olmasının beklendiği ifade edilmektedir. Söz konusu konferans ile ilgili detaylı bilgiye www.izmirconference.com adresinden ulaşılabilmektedir. Bilgilerinizi rica ederim.