TOBB NEFES KREDİSİ 2021

2021 Nefes Kredisi başvuruları başladı.

Küçük ve Orta ölçekli işletmelerin finansman sorunlarının giderilmesine yönelik, TOBB, KGF ve Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Akbank, Denizbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım Bankası işbirliğinde gerçekleştirilen “2021 Nefes Kredisi” desteği başvuruları başladı.

Kredi Koşulları ve Başvuru Şartları

2020 yılı cirosu, 10 milyon liranın altında ve 2019 yılı cirosuna göre %25 düşük olan üyelerimiz başvurabilecek.

Kredi üst limiti, cirosu 1 milyon liranın altında olan üyelerimiz için 50 bin TL olacak.

Kredi üst limiti, cirosu 1 milyon-10 milyon arasında olan üyelerimiz için 200 bin TL olacak.

Ödemeler, ilk 6 ayı anapara ve faiz ödemesiz; 12 ayda, aylık eşit taksitle yapılacak.

Kredinin brüt faiz oranı yıllık %17,50 olacak.

KGF kefaleti için mevzuat gereği %0,03 (on binde üç) kefalet başvuru bedeli ve %1 komisyon dışında herhangi bir masraf komisyonu talep edilmeyecek.

Şahıs işletmelerinde 3. şahıs kefil bulunamaması halinde müşterinin talebi üzerine maddi teminat istenebilecek, aksi halde maddi teminat istenmeyecek.

Üyelerimiz, “Nefes Kredisi Başvurusu İçindir” ibareli Faaliyet Belgesini odamızdan aldıktan sonra bahsi geçen bankaların herhangi bir şubesine giderek başvuru yapabileceklerdir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.