TÜRK-ALMAN İŞBİRLİĞİ KONSEYİ NE KATILIM ÇAĞIRISI

Türk-Alman İşbirliği Konseyi Toplantısına katılmak isteyenlerin, ilişikteki formu doldurarak..

TÜRK-ALMAN İŞBİRLİĞİ KONSEYİ’NE KATILIM ÇAĞIRISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’(TOBB) ‘nin 06.02.2008 tarih ve 5488 sayılı yazılarında Türk- Alman İşbirliği Konseyi (TAİK) toplantılarının, bir yıl Türkiye’de, bir yıl Almanya’da olacak şekilde düzenlenmekte olduğu belirtilerek,  TAİK 14.Dönem Toplantısının 24-25 Nisan 2008 tarihlerinde, Ankara’da, TOBB ev sahipliğinde düzenleneceği bildirilmiştir.  Anılan Konsey, Türk ve Alman tarafından, kamu ve özel sektör temsilcilerinin aktif katılımı ile; iki ülke arasında işbirliği önerilerinin ve ikili ticari ve ekonomik ilişkilerde karşılaşılan sorunların ele alındığı tek platformdur. Konsey, ‘’Ticaret’’, ‘’Sanayi ve Yatırımlar’’, ‘’Turizm ve Bilim, Araştırma ve Teknoloji’’ çalışma gruplarından oluşmaktadır. Ticaret Çalışma Grubu’nun eşbaşkanlığı, Alman-Türk-Sanayi Ticaret ve Sanayi Odası ile beraber, Birliğimizce yürütülmektedir. Anılan Konsey toplantısına katılmak isteyen üyelerimizin, ekte sunulan formu doldurarak taik2008@tobb.org.tr adresine elektronik posta yoluyla iletmeleri gerekmektedir.
Katılım Formu na www.tobb.org.tr adresinden veya aşağıdaki linkten ulaşılabilmektedir.