Dosyalar

TÜRK  BELARUS İŞ KONSEYİ ORTAK TOPLANTISI

Türk – Belarus İş Konseyi Ortak toplantısı ve İş Forumu 01 – 03 Kasım 2011 – Minsk

01 – 03 Kasım 2011 tarihlerinde Belarus’un başkenti Minsk’te Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ertuğrul Günay’ın Eşbaşkanlığında gerçekleştirilecek olan Türkiye – Belarus Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) VII. Dönem Toplantısı ile eş zamanlı olarak Türk – Belarus İş Konseyi Ortak toplantısı ve İş Forumu düzenlenecektir.

DEİK Türk – Belarus İş Konseyi ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde yapılan etkinliğe KEK Eşbaşkanları, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ertuğrul Günay ve Belarus Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Sayın Sergey Martınov, Belarus’un üst düzey devlet ve hükümet yetkilileri, yerel kamu kurumlarının yöneticileri, özel sektör kuruluşlarının temsilcileri ve işadamları katılacaktır.

Toplantıda hükümet yetkilileri ve iş dünyası kuruluşları temsilcilerinin karşılıklı işbirliği olanaklarına ilişkin sunumlar yapması ve iki ülke işadamları arasında iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi; ayrı bir oturum olarak, Minsk Belediye Başkanlığı yetkilileri tarafından çeşitli müteahhitlik ve turizm projelerinin tanıtımının yapılması planlanmaktadır.

Etkinliğe katılmak isteyen firmaların ön kayıt için ekteki başvuru formunu doldurmaları ve 500 (beşyüz) Euro tutarındaki avansı DEİK Türk – Avrasya İş Konseyleri Euro hesabına (Türkiye İş Bankası Beyoğlu Şubesi, Şube kodu: 1011, Hesap numarası: 3314567, IBAN: TR950006400000210113314567, Euro Hesabı) yatırmaları gerekmektedir. Uçuş, konaklama, ikramlar, transferler, tercüme hizmetleri vs. giderlerden oluşan toplam katılım bedeli önümüzdeki günlerde belirlenecek ve ödenmesi gereken fark tutarı yukarıda belirtilen avansı yatırarak, ön başvuruda bulunan şirket temsilcilerine bildirilecektir.

Etkinlik taslak programı ekte sunulmaktadır. Ayrıntılı programın belirlenmesi için çalışmalar devam etmekte olup, ön başvuru yapan firmalar bu konuda ayrıca bilgilendirilecektir.

Belarus vizesi katılımcıların kendileri tarafından temin edilecektir. Vize konusunda Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)  tarafından gerekli destek sağlanacaktır.

Katılımdan vazgeçilmesi halinde, avans tutarı belli bir aşamadan sonra iade edilememektedir. Uçuş programı nedeniyle heyet sayısı sınırlı olup, müracaatlar başvuru sırasına göre değerlendirilecektir.

“Türk – Belarus İş Konseyi Ortak Toplantısı ve İş Forumu” başlıklı etkinliğe katılmak isteyen firmaların ilişikteki formu doldurarak, yukarıda belirtilen 500 Euro meblağındaki avansın yatırıldığına dair banka dekontu ile birlikte 21 Ekim 2011, Cuma gününe kadar DEİK’e (Elnur Osmanov; E-mail: eosmanov@deik.org.tr, Tel: 0212 339 50 67, Faks: 0 212 270 37 84 / 270 30 92 / 270 35 92) teyit vermeleri gerekmektedir.

* Türk – Belarus İş Konseyi Ortak Toplantısı ve İş Forumu Katılım Formu İçin TIKLAYINIZ..
* Türk – Belarus İş Konseyi Ortak Toplantısı ve İş Forumu Taslak Program için TIKLAYINIZ…

Dosyalar

• TIKLAYINIZ.. (40,00 KB)