Dosyalar

TÜRKİSTAN YATIRIM TURİZM VE İŞ FORUMU-KAZAKİSTAN

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Kazakistan Cumhuriyeti Ulusal Girişimciler Odası’ndan (ATAMEKEN) alınan yazıya atfen, 24-25 Kasım 2023 tarihlerinde Kazakistan’ın Türkistan şehrinde, “Uluslararası Yatırım, Turizm ve Ekonomi Forumu”nun düzenleneceği bildirilmektedir.

Bahse konu toplantıya katılacak Kazakistan Cumhuriyeti Bakanları arasında, Milli Ekonomi Bakanı Sn. Alibek Kuantyrov, Ulaştırma Bakanı Sn. Marat Karabayev, Tarım Bakanı Sn. Saparov Aidarbek, Su Kaynakları Bakanı Sn. Nurzhan Nurzhigitov, Ticaret ve Entegrasyon Bakanı Sn. Arman Shakkaliyev ve Türkistan Valisi Sn. Darkhan Satybaldy’nin yer aldığı ifade edilmektedir.

Türkçe-Rusça ve İngilizce simultane tercüme hizmetinin sağlanacağı etkinliğin 24-25 Kasım 2023 tarihleri arasında Türkistan şehrinde gerçekleştirileceği, taslak programın katılım teyidi veren firmalarımıza ayrıca iletileceği belirtilmektedir.

Katılım teyidinin en geç 21 Kasım 2023 tarihine kadar Birliğimize (adem.kula@tobb.org.tr  Tel: 0533 741 92 79) iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

EK: Türkistan İş Forumu Basvuru Formu

EKLER

• Ek1: Başvuru formu (54,87 KB)