Dosyalar

TÜRKİYE İŞ VE YATIRIM ORTAMI SEMİNER

Türk İşadamları Heyeti Ziyareti, Kopenhag/ Danimarka, 7-8 Nisan 2011

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB)’nden odamıza ulaşan 21.03.2011 tarih ve 411/7169 sayılı yazıda, DEİK/Türk-Danimarka İş Konseyi tarafından, 7-8 Nisan 2011 tarihlerinde, Kopenhag’a Türk İşadamları Heyeti Ziyareti düzenleneceği, Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek’in de onurlandıracağı ziyaret kapsamında, Danimarka’nın önde gelen iş dünyası kuruluşu Danimarka Sanayiciler Konfederasyonu evsahipliğinde 8 Nisan günü ‘Türkiye İş ve Yatırım Ortamı Semineri’ ile ikili firma görüşmeleri düzenleneceği bildirilmiştir. Danimarka’nın dünyada rüzgar türbinlerinin %40’ının üreticisi ve önde gelen eczacılık ürünleri ihracatçısı olup Avrupa’da enerji verimliliğinde ilk sırada yer aldığı, ayrıca, Danimarkalı firmaların dünya lideri konumunda oldukları bilişim, denizcilik, yenilenebilir enerji, çevre teknolojilerinin (düşük karbon teknolojileri) yanısıra, sağlıklı yaşam ürünleri, gıda sanayi, inşaat/altyapı, tekstil-hazır giyim alanlarında Danimarka veya 3. pazarlarda işbirliği fırsatlarının mevcut olduğu, sözkonusu Seminer için Danimarka’nın önde gelen firmalarından Ramboll, Haldor Topsoe, COWI, Global Windpower, Vestas, Unipak’ın katılımlarını bildirdikleri belirtilmiştir.

Söz konusu ziyaretin lojistik hizmetleri paket program dahilinde sağlanmakta olup taslak program, katılım koşulları ve kayıt formu ekte yer almaktadır. Katılmak isteyen üyelerimizin, ekte yer alan formu doldurularak  katılım ücreti ödeme dekontu ile birlikte en geç 24 Mart 2011 tarihine kadar DEİK’e (Canan Özbay e-posta : cozbay@deik.org.tr ; tel : 0212.3395074) iletilmeleri gerekmektedir.

EK1: Program
EK2: Katılım Formu

Dosyalar

• Program (67,50 KB)